"Кривбас" розгромив МБК "Миколаїв"

"Корабели" почали поступатися з самого початку матчу та програли з 29-очковим відривом

"Кривбас" розгромив МБК "Миколаїв"…

МБК "Миколаїв" у виїзному матчі зійшовся з "Кривбасом". Криворізькі баскетболісти обіграли "корабелів" з рахунком 83:54. Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України, повідомляє Depo.Миколаїв.

З перших хвилин матчу господарі за традицією включили максимальні оберти в захисті, що стало серйозною проблемою для "Миколаєва". "Кривбас", до складу якого повернувся лідер і капітан Дмитро Глєбов, засушив "корабелам" на своїй половині, позначивши перевагу в "фарбі", звідки криворіжці набрали 16 з 19 очок в першій десятихвилинці.

"Кривбас" розгромив МБК "Миколаїв"

Гості намагалися наздогнати суперника кидками з-за дуги, однак катастрофічні 0/11 за підсумками першої половини стали справжнім кошмаром для миколаївців. У другій десятихвилинці "Кривбас" ще додав в атаці, а гості, збившись на індивідуальну гру, продовжували відчувати великі проблеми в атаці. За підсумками двох чвертей розгромний рахунок на табло - 41:14 на користь "Кривбасу".

"Кривбас" розгромив МБК "Миколаїв"

На жаль для вболівальників, які чекали в цьому матчі на інтригу, все було вирішено ще в першій половині. Після "антракту" гості зуміли трохи додати в атаці, проте цього було явно недостатньо для того щоб повернути хоча б натяк на якусь боротьбу в цьому матчі. "Кривбас" дозволив собі трохи розслабитися в заключній десятихвилинці, але в підсумку переміг з більш ніж впевненою 29-очковою перевагою, що стало ідеальним початком року для команди Валерія Плеханова.

"Кривбас" розгромив МБК "Миколаїв"

"Кривбас" свій наступний матч проведе 27 січня також на домашньому майданчику, а суперником команди Валерія Плеханова буде "Дніпро". "Миколаїв" у цей же день зіграє проти "Запоріжжя-ZOG".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme