Викрадення людини в Харкові: офіційна інформація МВС

У Харкові причиною викрадення 31-річної жінки стали ревнощі її знайомої

Про це повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

За відомостями поліції, вчора, 15 січня, о 12:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення від 31-річного чоловіка. Він заявив про те, що двоє невідомих спричинили його дружині тілесні ушкодження, силою витягли із квартири, посадили в автомобіль синього кольору та поїхали в невідомому напрямку.

Прийнятими заходами розшуку патрульною поліцією іномарка, в якій знаходилася 31-річна потерпіла, була зупинена на перехресті вулиць Волонтерська та Холодногірська.

Також поліцейські затримали 29-річну та 27-річного підозрюваних. Під час досудового слідства працівниками Холодногірського відділу поліції було встановлено, що організатором викрадення виявилася 29-річна жінка, мешканка Харківської області. На злочин вона пішла через ревнощі, оскільки потерпіла раніше мала стосунки з її співмешканцем.

Жінка вмовила свого знайомого допомогти у скоєнні злочину. Вони здійснили свій намір та намагалися вивезти потерпілу за межі міста, але оперативно були затримані поліцією.

Зараз чоловіку та жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Автівку вилучено та поміщено на штрафмайданчик. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Depo.Харків, вчора, 14 січня, у Харкові двоє чоловіків викрали жінку та мали намір вимагати за неї викуп у вигляді автомобіля ВАЗ.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme