Старий Новий рік: На Вінниччині двоє чоловіків досвяткувалися до вбивства

Щоб приховати сліди злочину, убивця переніс жертву на берег річки

Старий Новий рік: На Вінниччині двоє чол…

Учора, 14 січня, вранці на березі Південного Бугу у м. Брацлав, що на Вінниччині, рибалка знайшов мертвого чоловіка. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Виявлений труп був без одягу і прикиданий очеретом. За словами т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, за кількасот метрів від місця, де лежав убитий, оперативники знайшли і його одяг, теж прикиданий очеретом. Було очевидно, що чоловіка жорстоко били по голові, а потім волокли по снігу.

Правоохоронці встановили, що загиблий – 61-річний житель Гайсинського району. До пошуків злочинця залучили кінологів зі службовими собаками, які привели оперативників до місцевого бару. Там експерти виявили сліди крові і штучну щелепу, яка могла належати загиблому.

Саме в цьому місці був вчинений злочин. Щоб приховати сліди злочину, убивця переніс жертву на берег річки.

Поліція за кілька годин затримала підозрюваного у вбивстві - 36-річного жителя Брацлава. За попередньою інформацією, загиблий понад місяць проживав у підозрюваного і допомагав по господарству.

На Старий Новий рік счоловіки пішли в місцевий бар, і, добряче випивши, посварилися. Коли виходили з бару, словесна перепалка переросла в бійку. Від отриманих ушкоджень 61-річний чоловік помер на місці.

Під тиском доказів брацлавчанин зізнався у вчиненому злочині. Злякавшись відповідальності, він приховав труп, а одяг зняв, щоб імітувати пограбування.

Такий злочин карається ув’язненням терміном до 10 років.

Старий Новий рік: На Вінниччині два чоловіки досвяткувалися до вбивства  - фото 1

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme