Пашинський хоче охорону для свого опонента: Хоче захистити того від Портнова

Нардеп розповів про особливості перехресного допиту і попросив охорону для того, в кого сам стріляв перед Новим роком

Про це повідомляє Depo.ua.

Народний депутат Сергій Пашинський розповів в Facebook про поведінку адвоката його опонента і пояснив, чому він хоче для нього охорону.

"За результатами допитів в цю п’ятницю, я остаточно переконався, що адвокати з команди Портнова не ставлять собі завдання захищати мого нападника. Під час перехресного допиту нападник та його дружина не отримували потрібної уваги від свого адвоката, яка не помічала їх та не допомагала, а лише користувалася будь-якою можливістю вийти до преси. Завдання їх команди адвокатів – чергова медіа-кампанія з відверто-брехливими заявами, перекручуванням фактів, тиском на слідство. Можливо, сім’я нападника відгукнулася на пропозицію допомоги з боки Портнова не розуміючи, що ця людина лише використовує людей у своїх планах. Мені шкода цю сім’ю, яка потрапила до рук цинічного та безпринципного гендляра. Я дуже переживаю, що коли вже стане зрозуміло, що всі деталі інциденту визначені та доведені, Портнов не зупиниться і перейде до відвертих провокацій. Вже зараз він починає готувати до них, розказуючи про якихось невідомих людей, які слідкують за помешканням мого нападника", - заявив Пашинський.

Також він додав: "Я вважаю, що з такими «захисниками», сім’ї мого нападника може загрожувати небезпека, тому в понеділок я звернуся до відповідних правоохоронних органів з проханням забезпечити сім’ї нападника реальну, а не "портновську" охорону".

Нагадаємо, що 1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали  в прокуратуру

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme