На Росії 70-річна пенсіонерка покусала сусідку

За напад на сусідів агресивну бабусю притягли до відповідальності за кримінальною статтею

Перед Новим роком суди двох інстанцій розбиралися в справі 70-річної мешканки Любинського району, яка звинувачувалася в насильницьких діях по відношенню до своїх сусідів по земельній ділянці, передає Depo.ua з посиланням на om1.

 Пенсіонерка вкусила жінку, яка хотіла захистити від її агресії свою знайому.

У пенсіонерки був давній конфлікт з однією з сусідок по сільгоспугідь. Громадянки вже не раз судилися через землю. У серпні бабуся приїхала до своєї супротивниці і почала ображати її нецензурними словами. За жінку заступилася подружня пар, яка знаходилася поруч. Тоді агресія бабусі переключилася на подружжя. Чоловік спробував спокійно випровадити пенсіонерку, щоб позбавити всіх від її криків. Але бабуся схопила його за сорочку і стала крити матом. Дружина спробувала відчепити пенсіонерку від чоловіка. У відповідь бабуся "перейшла від слів до справи": повалила заступницю на землю і вкусила її за руку.

Постраждала жінка написала заяву в поліцію і відправилася фіксувати побої. Медики виявили у неї на передпліччя садно і синець. Однак шкоди здоров'ю укус не завдав.

Відносно пенсіонерки порушили справу за кримінальною статтею "Побої або інші насильницькі дії". Оскільки здоров'я потерпілої не постраждала, справу перекваліфікували на адміністративне.

Любинський районний суд визнав пенсіонерку винною в адміністративному правопорушенні. Літню жінку покарали штрафом. За даними Любинського райсуду, бабуся через свого юриста оскаржила постанову суду в апеляційній інстанції. Однак колегія Омського обласного суду залишила скаргу без задоволення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme