Бердянські шахісти визначили найкращих

Ігри півфінального етапу чемпіонату Бердянська а з класичних шахів закінчилися на цьому тижні

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя з посиланням на "ПроБердянськ".

Чемпіонат Бердянська з класичних шахів є одним з головних стартів сезону для спортсменів-інтелектуалів. Традиційно протягом багатьох років спочатку нового року шахісти вступають в боротьбу за звання найсильнішого. У цьому році, як і в попередніх сезонах, першість буде проходити в два етапи.

Першими боротьбу у змаганнях починають спортсмени другого розряду і вище. Ці шахісти в півфінальному етапі визначають п'ятірку найсильніших, яка отримує право виступити у фінальному турнірі.

Ігри першого етапу змагань проходили з 3 по 11 січня. В результаті запеклої боротьби перше місце завоював Іван Бойко. З другим результатами турнір завершив Віталій Кастрюлін, а замкнув трійку призерів Павло Ігнатьєв. А найкращий результат серед спортсменів 2 розряду показав Євген Свячений.

У підсумку за результатами ігор право виступити в фіналі чемпіонату міста з класичних шахів, завоювали Іван Бойко, Віталій Кастрюлін, Артем Ланської а так же Олександр і Павло Ігнатьєва. Ці спортсмени разом з досвідченими бердянськими шахістами кандидатами в майстри спорту визначать переможця міського першості.

Ігри фінального етапу відбутися в лютому.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme