Усі обмеження руху транспорту на автодорогах, встановлені через негоду, знято

На дорогах державного, регіонального значення заторів не зафіксовано

Станом на 7:00 14 січня обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах України немає – повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише Depo.ua.

"На дорогах державного, регіонального значення заторів не зафіксовано. Звернень громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано. Обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає" – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги автотранспорту на території України залучено 1 тис. 611 одиниць техніки та 1 тис. 732 людей, із яких від Укравтодору залучено 1 тис. 549 одиниць техніки та 1 тис. 506 осіб, від ДСНС - 62 одиниці техніки та 226 осіб.

Також підрозділами ДСНС із 4 січня 2017 року вивільнено зі снігових заметів уже 2 тис. 459 автомобілів, у яких перебувало 5 тис. 652 особи.

Крім того, по Україні розгорнуто 4 тис. 62 пункти обігріву, в тому числі від ДСНС - 100. Усього надано допомогу 35 тис. 456 особам, відзвітували у відомстві. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme