У Миколаєві запрацював проект "Шлюб за добу"

Закохані миколївці можут не чекати місяць, а одружитися у скорочений термін

У Миколаєві запрацював проект "Шлюб за д…

Мін'юст розширив проект "Шлюб за добу" ще на вісім міст України, в тому числі і на Миколаїв. Тепер парам, що бажають вступити в шлюб не потрібно чекати місяць. Про це Depo.Миколаїв повідомили у головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області.

Так, комунальна установа Миколаївський міський палац культури та урочистих подій визначена організатором державної реєстрації шлюбу.

13 січня нововведенням вже скористалася перша пара. Тепер молодятам, що бажають вступити в шлюб, не потрібно чекати місяць: "Заяву на реєстрацію шлюбу подаємо сьогодні, а завтра урочистий обряд і розпис! Проект дає можливість закоханим парам вільно розпоряджатися своїм часом і не залежати від термінів", - зазначають у палаці культури та урочистих подій.

Молодят привітали начальник Головного територіального управління в Миколаївській області Роман Возняк, заступник начальника управління Георгій Решетилов і директор Палацу урочистих подій Людмила Бондар.

Наразі заявки на оформлення шлюбу за скороченим варіантом приймаються у Палаці урочистих подій по вул. Спаська, 44 (тел.: 37-28-24). Для цього необхідно подати паспорт (а якщо хто-то вже перебував у шлюбі - документ про припинення попереднього шлюбу), і оплатити послуги. Всі інші турботи беруть на себе організатори проекту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme