Під Волновахою відбувся бій ЗСУ з диверсантами "ДНР"

Бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета та АГС поблизу населеного пункту Трудівський

Під Волновахою відбувся бій ЗСУ з диверс…

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook, пише Depo.ua.

"13 січня о 21.07 у напрямку населеного пункту Трудівський бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета та АГС. Загалом було зафіксовано вісім розривів. Під прикриттям вогню в бік українських військових висунулась ворожа ДРГ складом до семи осіб, але під натиском вогню наших воїнів бойовики вимушені були відійти. Вже за кілька хвилин виявили черговий вихід противника. Командування українських сил прийняло рішення про блокування диверсантів силами резервних груп, в ході чого сталося бойове зіткнення з групою незаконних збройних формувань. Внаслідок сутички один із бойовиків отримав важке поранення, яке виявилось не сумісним із життям. Решта ворожих диверсантів відійшли у невідомому напрямку" – йдеться у повідомленні.

В прес-центрі повідомили, що тіло загиблого бойовика евакуйовано силами українських військових. При ньому виявлені документи, що підтверджують його причетність до незаконних збройних формувань.

Зазначається, що вчора також о 21:07 у напрямку населеного пункту Петрівське був здійснений вихід ДРГ противника. За три хвилини розвідувальна група ворога чисельністю п'ять осіб розпочала обстріл українських позицій. Після її наближення на дистанцію ефективного вогневого ураження по диверсантах противника було відкрито вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок прицільного вогню з боку українських підрозділів розвідувальна група противника відійшла в напрямку населеного пункту Петрівське. При цьому бойовики зазнали втрат.

Серед українських військовослужбовців втрат немає, йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Як повідомлялося, всього протягом минулої доби в зоні АТО було зафіксовано 62 обстріли.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme