Напад на таксиста в Харкові виявився фейком

Відносно 25-річного мешканця Харківської області, який ввів в оману правоохоронців, відкрите кримінальне провадження

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Індустріального відділу поліції надійшла інформація про те, що на вулиці Палладіна невідомі з ножем скоїли розбійний напад на таксиста.

25-річний потерпілий повідомив, що троє невідомих, яких він віз до смт. Рогань, приставили йому до горла ніж та відібрали 1 800 гривень.

При цьому слідство встановило, що заявник орендував автомобіль, на якому таксував. Аби відстрочити дату сплати оренди, він вирішив звернутися до поліції з неправдивим повідомленням про скоєння відносно нього розбою.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та ч.1 ст. 384 (завідомо неправдиве показання) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають максимальне покарання до двох років позбавлення волі.

Провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України закрито на підставі п. 1 ч. 1 ст. 284 Кримінального процесуального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme