На Львівщині шахрай продав підприємству чужі автобуси

Придбавши два автобуси "Богдан", фірма заплатила зловмисникові 24 тисячі гривень у якості завдатку

На Львівщині шахрай продав підприємству чужі автобуси. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Придбавши два автобуси "Богдан", фірма заплатила зловмисникові 24 тисячі гривень у якості завдатку. Після цього з’ясувалося, що транспортні засоби продавцю не належать.

До Шевченківського відділу поліції звернувся представник однієї з львівських компаній, що займаються металевими відходами. За словами заявника, на початку грудня минулого року молодий чоловік запропонував їм придбати два неробочі автобуси «Богдан» на брухт. Після попередньої домовленості йому виплатили завдаток у розмірі 24 тисячі гривень.

Коли один із автобусів був доставлений евакуатором на територію підприємства, знайшовся справжній власник транспортних засобів, який  нічого не знав про їх продаж.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme