Чим живе відома модель, яка подорожує Італією з "оральним туром": голі груди, чоловіки та смоктунці

27-річна італійська модель та актриса Паола Сауліно стримала слово та пообіцяла кожному, хто проголосував проти конституційної реформ - оральні втіхи

Чим живе відома модель, яка подорожує Іт…

Сауліно ще в листопаді заявила, що проведе "Тур орального сексу" для всіх тих, хто голосував "проти" на референдумі в Італії з конституційної реформи, не зважаючи на те, що таких людей - 19 млн, передає Depo.ua.

Але дівчина виявилася людиною слова і у грудні вона повідомила своїм шанувальникам, що її Pompa Tour пройде у 10 італійських містах. 

Паола відвідає Рим, Флоренцію, Болонью, Верону, Мілан, Турин, Неаполь, Барі, Лечче і Палермо цього місяця. Тепер вона закликає людей заповнити форму бронювання, якщо вони голосували "ні" на референдумі.

ЧИМ ЖИВЕ ПАОЛА САУЛІНО

У Instagram моделі можна прочитати, що вона є акторкою у Голлівуді. Дійсно, у 2017 році на екрани вийде одразу три стрічки, у яких в епізодичних ролях можна побачити спокусливу італійку.

У проміжках між зйомками Паола встигає відпочивати, весело проводити час із друзями і демонструвати свою  фігуру. Також модель просто обожнює смоктунці на паличці, чи просто у такий спосіб жінка намагається тренуватися перед "оральним туром", хтозна...

На безіменному пальці лівої руки Сауліно можна побачити обручку, але така відверта у публічному житті модель, своє приватне життя приховує. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme