Жителька Сумщини влаштувала у власній хаті наркопритон

Найближчі вісім років жінка може провести за ґратами

Жителька Сумщини влаштувала у власній ха…

У 28-річної жительки Роменського району під час санкціонованого обшуку будинку поліцейські виявили залишки від переробки опію ацетильованого та близько 5 мл. вже готового до вживання наркотику, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

До того ж, правоохоронці з’ясували, що господарка дому, окрім того, що виготовляє особливо небезпечний наркотик, "пригощає" ним своїх наркозалежних товаришів, а її будинок слугує їм притоном.

Полісмени продовжують встановлювати коло наркозалежних знайомих жінки. Всі вилучені речовини направлені на дослідження, за результатами якого буде прийняте відповідне рішення. Їй інкримінують організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів за ч.2 ст.317 Кримінального Кодексу України, за що найближчі вісім років може провести за гратами.

Крім того, працівники поліції на одній з вулиць міста виявили 37-річного жителя з наркотиками. У чоловіка під час особистого огляду правоохоронці в кишенях виявили медичний шприц, заповнений опієм ацетильований та паперовий згорток з марихуаною. Останній пояснив поліцейським, що виявлені в нього наркотики його, які він планував вжити. А на запитання де взяв їх, відповів, що "травку" знайшов просто серед вулиці, а "опій" приготував сам.

Чоловіку інкримінують незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту за ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme