Загадкова поетеса запрошує сумчан на моновиставу з "потрійним дном"

У дійстві "Образи" Ольга Бражник розкриє усі три змісти цього слова

Загадкова поетеса запрошує сумчан на мон…

У суботу, 14 січня о 16:00 у Залі літератури з мистецтва міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (Кооперативна, 6) відбудеться моновистава Ольги Бражник "Образи", про це розповідає Depo.Суми.

"Кожен із нас створює у своїх фантазіях Образи: образ того, кого любить, образ того, хто друг, того, хто ворог… Свій власний Образ, нарешті…Поговоримо про це", – пише в анонсі до моновистави авторка.

Крім того, разом із поетесою глядачі розмірковуватимуть над "обрАзами" – як з ними обходитись - чи то забувати, чи брати до серця, прощати, а чи виношувати помсту?

Й, нарешті, третій зміст слова "образи". Мова про рукотворні зображення, в очах яких, ми шукаємо відповіді у найбільш драматичні моменти свого життя.

"Серцю людському близьке та зрозуміле прагнення спитатися в Небес: "Лама савахфані", - нащо покинули мене, дайте знак… А відповіддю - з мовчазних образІв величезними очиськами – хіба власна совість", - такими словами Ольга Бражник презентую третю частину свого моноспектаклю.

Всіх, готових здійснити подорож у світ образів та образ чекають 14 січня о 16:00 у Залі літератури з мистецтва міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (Кооперативна, 6).

Загадкова поетеса запрошує сумчан на моновиставу із "потрійним дном"  - фото 1

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme