З’явилися подробиці загадкової смерті під мостом на Житомирщині

Загиблому вкоротив віку його нетверезий товариш під час з’ясування стосунків

З’явилися подробиці загадкової смерті пі…

Чоловік, тіло якого виявили учора, 11 січня, під мостом у Коростені, що на Житомирщині, загинув від рук п’яного товариша. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Під час перевірки поліцейські встановили, що загиблому вкоротив віку його нетверезий товариш під час з’ясування стосунків. Встановили й особу загиблого - 45-річного жителя райцентру. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть чоловіка настала внаслідок утоплення, а тілесні ушкодження він міг отримати при падінні з висоти.

Було встановлено і перевірено коло осіб, з якими спілкувався загиблий, і поетапно відтворено трагічні події. Виявилося, що напередодні уночі загиблий чаркував зі своїм знайомцем, з яким згодом у нього виник конфлікт, а потім і бійка на пішохідному мосту. Під час неї чоловік перекинув свого опонента через огорожу, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира.

31-річний раніше судимий житель Коростеня зізнався у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, напівзанурене у воду тіло чоловіка під пішохідним мостом виявили місцеві рибалки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme