У Сумах обікрали театральну трупу Ольги Сумської

Рецидивіст поцупив гроші, банківські картки та речі з чоловічої гримерки під час вистави "Майстер та Маргарита"

У Сумах обікрали театральну трупу Ольги…

До поліції звернулася адміністрація Сумського обласного театру для дітей та юнацтва з повідомленням про злочин. Як з’ясувалося, поки артисти Київського театру представляли постановку "Майстер і Маргарита", в якому разом з іншими відомими акторами головну роль виконувала народна артистка України Ольга Сумська, в незамкнену чоловічу гримерку проник невідомий злодій і скоїв крадіжку речей чотирьох артистів, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Повернувшись до гримерної кімнати актори виявили пропажу 2000 тисяч гривень, кількох банківських карток, планшету, ювелірних виробів із срібла та рюкзака з особистими речами.

"Оперативники Сумського відділу поліції встановили особу зловмисника, і провівши необхідні розшукові заходи вже наступного дня затримали його, - коментує начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута. – Речові докази у зловмисника вилучено. Триває досудове слідство".

Крадієм виявився 32-річний житель обласного центру, який вже не раз притягався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Чоловік був судимий сім раз і у підсумку має 15 років "відсидки".

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

В ході слідства встановлено, що лише після останнього виходу з в’язниці, у минулому році, зловмисник примудрився вчинити щонайменше одинадцять крадіжок з незачинених кабінетів офісів, організацій, лікарень та кімнат гуртожитків. Чоловік вважав, що таким чином він навчає людей бути уважними, та не залишати свої сумки, гаманці і інші цінні речі без нагляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme