В "Ощадбанку" готуються до кілометрових черг киян-платників за комуналку

Ощадбанк очікує на значне збільшення клієнтів у відділеннях Києва у зв'язку з тим, що Укрпошта припинила приймати комунальні платежі

В "Ощадбанку" готуються до кілометрових…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу "Ощадбанку".

"Ощадбанк у штатному режимі обслуговує близько половини платежів КП "ГІОЦ". При відмові Укрпошти обслуговувати комунальні платежі КП "ГІОЦ" цей показник у січні може значно зрости, адже навантаження буде перерозподілено саме на банк", - йдеться в повідомленні.  

Ощадбанк очікує більше 100 тисяч нових платників у відділеннях.

"У середньому кожен з клієнтів здійснює 2-3 платіжні операції, що значно збільшить навантаження на каси Ощадбанку. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти в цій ситуації громаді Києва та забезпечити приймання більшої кількості платежів", - наголосили у банку.

Також зазначається, що термін приймання комунальних платежів у Києві зі знижкою за ініціативою банку продовжено до 25 січня, а частина відділень працюють без обіду і навіть у неділю.

Також киянам нагадали про основні безкоштовні дистанційні канали оплати комунальних послуг: "комунальний додаток" у мобільному та інтернет-банкінгу "Ощад 24/7"; сайти ГІОЦ gioc.kiev.ua та ЦКС cks.kiev.ua (платежі за допомогою "Картки киянина" та "Моєї картки" Ощадбанку); інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (платежі як готівкою, так і карткою) – 336 ІПТ у Києві.

Нагадаємо, наразі столичні жителі не можуть платити за компослуги у відділеннях Укрпошти. Договір між КП "ГІОЦ", яке формує рахунки, і Укрпоштою закінчився 31 грудня 2016 року. У КП "ГІОЦ" пояснили, що тимчасово припинили взаємодію з "Укрпоштою", оскільки остання вирішила підвищити тарифи на свої послуги.

Київська адміністрація має намір ввести єдину квитанцію на оплату комунальних послуг. Так, з 10 січня кияни отримали подібний варіант квитанції, однак він не є достовірним. Але зараз за отриманою єдиною квитанцією можна оплатити тільки утримання прибудинкової території, водовідведення й водопостачання.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme