В Одесі зловмисники збили автівкою поліцейського і втекли

В Одесі під час патрулювання поліцейські помітили злочинців, які, тікаючи, збили одного правоохоронця

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Нацполіцію.

У зв'язку зі збільшенням кількості крадіжок майна громадян з салонів автомобілів, припаркованих біля торгових центрів міста, працівники батальйону поліції особливого призначення, які патрулювали Київський район м. Одеси, вирішили перевірити територію, прилеглу до ТЦ "Епіцентр", розташованого на вул. Вільямса. В ході перевірки увагу правоохоронців привернули особи, схожі на розшукуваних за скоєння аналогічних злочинів.

Побачивши поліцейських, правопорушники сіли в автомобіль і намагалися втекти. Правоохоронці почали переслідування. Під час погоні обидва автомобілі потрапили в затор, де поліцейські намагалися затримати зловмисників.

При спробі підійти до автомобіля розшукуваних, водій скоїв наїзд на 32-річного бійця спецпідрозділу поліції і протягнув його 5 метрів. У цей момент його напарник, зорієнтувавшись у ситуації, застосував табельну зброю. З огляду на те, що навколо знаходяться інші громадяни, і щоб не наражати їх на небезпеку, поліцейський не став стріляти в зловмисників, а зробив два попереджувальні постріли в повітря.

На теперішній час проводяться розшукові заходи. На пошук автомобіля і зловмисників орієнтований весь особовий склад поліції Одеського регіону.

Потерпілий поліцейський з травмами різного ступеня тяжкості доставлений до медичного закладу.

Нагадаємо, що в сусідньому Миколаєві п'яний чоловік влаштував бійку з поліцейськими.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme