В Італії виставили на продаж замок Джанфранко Ферре

На півночі Італії, поблизу озера Маджоре, продається замок в неокласичному стилі, що колись належав знаменитому дизайнерові Джанфранко Ферре

Нерухомість оцінили в 2,8 млн євро, передає Depo.ua з посиланням на rosbalt.

Ферре придбав замок у 2002 році, збирався повністю його реконструювати і використовувати для проведення розважальних заходів під час модних показів. У 2007 році дизайнер помер, і його планам не судилося збутися.

В Італії виставили на продаж замок Джанфранко Ферре - фото 1

Замок з трьома вежами був побудований на березі озера в 1890 році. У ньому є дев'ять спалень і дві ванні кімнати, ліфт, підвал з двома винними погребами. На прилеглій ділянці розбитий величезний парк. Крім того, до замку додається двоповерховий гостьовий будинок і два приватних пляжу.

В даний час будівля непридатне для проживання: не дивлячись на збереження зовнішніх стін, воно потребує реставрації. План відновлення і реконструкції об'єкта був затверджений ще на початку 2000-х, коли замок належав Ферре.

Озеро Маджоре розташоване на кордоні Швейцарії та Італії, воно не замерзає взимку, передає Lenta.ru. На берегах водоймища розташовано безліч курортів - Локарно, Аскона, Канобіо, Стреза.

Раніше повідомлялося, що в усьому світі зараз на продаж виставлені 500 замків. Всього їх налічується приблизно 25 тисяч. Велика частина такої нерухомості розташовується у Франції - 4540, Італії - 3180, Великобританії - 1775.

Зокрема, в Чехії зараз можна купити замок в середньому за 17 тисяч євро. Але тут є одна особливість: інвестиції в реставрацію таких об'єктів можуть в кілька разів перевищити стартову ціну угоди.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme