Український футболіст розповів, чому бойкотує трансфери на Росію

Український захисник грецького "Платаніса" Віталій Приндета розповів чому погодився на переїзд в Грецію

Про це повідомляє Depo.Сектор.

- До "Платаніса" ви пограли тільки у "Волині". Яким чином вдалося відразу опинитись у закордонному чемпіонаті - далеко не останньому в Європі?

- Мій агент порекомендував мені поїхати за кордон в "Платаніс" на перегляд. Тут я був протягом одного місяця, тренувався, провів два товариські спаринги. Тренери вирішили, що я їм підходжу і захотіли підписати зі мною контракт на 2 роки. Цей варіант був і раніше, але у мене була травма коліна, тож довелося відкласти перехід.

- Багато українських футболістів зараз мають пропозиції з Росії і погоджуються на них. Чи були у вас пропозиції з цієї країни і як ви ставитеся до таких рішень?

- Особисто в мене пропозицій від російських клубів не було. Але, якби й були, то зараз такі відносини між Україною і Росією, що я б не погодився туди їхати, навіть, якщо б мені запропонували хороший контракт. Якщо була б інша ситуація, тоді - можливо. Але кожному своє. Кожен особисто приймає рішення. Не знаю, яка їхня мотивація. Можливо, вони думають, що там кращий чемпіонат. Можливо, фінансова сторона їх приваблює. Не знаю. Я негативно до цього ставлюся.

Більше цікавого читайте тут "Екс-гравець молодіжки Приндета про життя в Греції, бронежилети Кварцяного та чому не поїде на Росію".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme