У Трампа вже обговорювали з російським послом можливу телефонну розмову з Путіним

Речник Дональда Трампа розповів, що вже обговорював з російською стороною підготовку телефонної розмови нового президента США і старого президента Росії

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Радіо Свобода".

Речник обраного президента США Шон Спайсер підтвердив повідомлення про розмову одного з чільних радників Дональда Трампа з послом Росії у США, але заявив, що тема розмови стосувалася організації телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним після інавгурації нового керівника США, а не дипломатичних санкцій Вашингтона.

За його словами, розмова радника обраного президента з національної безпеки Майкла Флінна і посла Росії Сергія Кисляка відбулася не 29 грудня, а 28-го – за день до запровадження Вашингтоном широких дипломатичних санкцій проти Москви через її кібервтручання у президентські вибори у США.

Раніше у п’ятницю агентство «Асошієйтед прес», посилаючись на неназваного чільного посадовця США, повідомило, що Флінн і Кисляк розмовляли 29 грудня – в день оголошення санкцій.

Попереднього дня, в четвер, про цю розмову Флінна і Кисляка писало й видання Washington Post, але, за його даними, ця розмова відбулася ще напередодні 29 грудня.

Як написало видання з посиланням на неназваного посадовця з команди Трампа, Флінн уже й раніше телефонував Кислякові – зокрема, щоб висловити співчуття з приводу вбивства посла Росії в Туреччині чи катастрофи російського літака з військовим хором.

Нагадаємо, що трампівський кандидат на посаду очільника ЦРУ вже звинувачує Росію в нападі на Україну.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme