У Полтаві проти керівництва "Полтавафарм" відкрито кримінальне провадження

Почалося досудове розслідування за фактами порушень законодавства під час здійснення фінансово-господарської діяльності керівництвом КП "Полтавафарм"

У Полтаві проти керівництва "Полтавафарм…

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактами порушень законодавства під час здійснення фінансово-господарської діяльності керівництвом КП "Полтавафарм", яким тимчасово керує депутат Полтавської облради від Соціал-Демократичної партії Валерій Прядко. Про це повідомив у своєму "Фейсбуці" нардеп Ігор Мосійчук, пише Depo.Полтава.

Нагадаємо, що під час 11 сесії Полтавської облради Мосійчук оприлюднив факти зловживань з боку керівника КП "Полтавафарм", які призвели до збитків.

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка (РПЛ) в Полтавській облраді вимагала звіту очільника КП "Полтавафарм", але пропозиція не знайшла підтримки серед більшості депутатів.

Тоді в знак протесту фракція РПЛ  залишила сесію облради.
У Полтаві проти керівництва "Полтавафарм" відкрито кримінальне провадження - фото 1

Полтавське обласне комунальне підприємство "Полтавафарм" здійснює діяльність у сфері гуртової та роздрібної торгівлі ліками та медичними препаратами.

У 2015 році, внаслідок аудиторської перевірки, на підприємстві "Полтавафарм" виявили численні порушення та зловживання керівниками своїм службовим становищем, що призвело до звільнення керівництва та кримінального розслідування

23 березня 2016 року на сесії Полтавської обласної ради призначили нового керівника КП "Полтавафарм"Валерія Прядка.

Зберегти

Зберегти

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme