У Миколаєві біля залізничної колії браконьєри спиляли більше 470 дерев

За підрахунками державі спричинено матеріального збитку на загальну суму майже 700 тисяч гривень

У Миколаєві біля залізничної колії брако…

У Миколаєві зрубавши уздовж залізничної колії більше 470 дерев, зловмисники спричинили державі матеріального збитку у розмірі майже 700 тисяч гривень. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 246 КК України "Незаконна порубка лісу". Проводяться першочергові слідчі дії, здійснюються заходи щодо встановлення та затримання зловмисників. 10 січня 2017 року до Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від керівництва Подільської дистанції захисних насаджень Регіональної філії Одеської залізниці про вирубку дерев в лісосмузі, що розташована на перегоні "Кам'яний Міст-Кінецьпіль".

У Миколаєві біля залізничної колії браконьєри спиляли більше 470 дерев

Як з'ясувалось, 5 січня працівниками виробничого підрозділу зазначеного державного підприємства, під час обходу території обслуговування, в лісосмузі, що розташована поблизу залізничної колії, було виявлено факт незаконної порубки дерев у загальній кількості 474 шт. За підрахунками держустанови, зазначеними протиправними діями державі спричинено матеріального збитку на загальну суму майже 700 тисяч гривень.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.246 КК України "Незаконна порубка лісу", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого. Триває досудове слідство, вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаних злочинів.

У Миколаєві біля залізничної колії браконьєри спиляли більше 470 дерев

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєння вказаних злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Миколаївській області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського,29, або за телефонами (05161)7-52-02, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme