У Миколаєві батькам доведеться відповісти за брехню доньки щодо пограбування

13-річна дівчинка загубила телефон та побоялася розповісти батькам, тому придумала історію, що її пограбував невідомий

У Миколаєві батькам доведеться відповіст…

У Миколаєві 13-річна дівчинка, загубивши мобільний телефон та побоюючись реакції батьків, вигадала історію про розбійний напад. У зв'язку з тим, що дівчинка є неповнолітньою, відповідальність за надане неправдиве повідомлення про злочин нестимуть її батьки. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Раніше, 11 січня, у Центральному районі Миколаєва, поблизу будинку №15 по вул. 2 Піщана, невідомий чоловік, погрожуючи 13-річній дівчинці ножем, відібрав у неї мобільний телефон. Встановлюючи обставини події, правоохоронці з'ясували, що дівчинка вигадала цю страшну історію. Втративши телефон, вона не знала як розповісти про це батькам, тому й вирішила пожалітися на скоєння відносно себе злочинних дій.

так як дівчинув, ще не досягла 16-річного віку й не підпадає у цьому випадку під дію Кримінального кодексу України, то за її вчинок нестимуть відповідальність її батьки. Так, поліцейськими складено адміністративний матеріал за ознаками ст.184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей", що тягне за собою покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme