У Маріуполі військові судитимуться через скандал з квитками та поламаним автобусом

У Маріуполі військові за допомогою волонтерів готують позов до суду на автовокзал через скандал з квитками та поламаним автобусом

Як передає Depo.Донбас, морські піхотинці, що 10 січня їхали у відпустку рейсом "Маріуполь-Одеса" запевняють, що заплатити за квиток їм довелось двічі.

Група військовослужбовців, що несуть службу у секторі "М", придбали квитки на автобус перевізника ТОВ "Рік Авто", але по дорозі він зламався. І пасажирів повернули до Маріуполя.

Як розповідає військовослужбовець Ірина Шевченко, за дорогу до Маріуполя з них взяли ще по 30 гривень. 

Коли пасажири намагались повернути до каси квитки на зламаний автобус, то грошей їм касири не повернули.

"Нам сказали, що квитки назад не приймають. Тільки обмінюють. І тільки на квитки з Маріуполя до Одеси. А мені, наприклад, та ще кільком хлопцям треба було їхати тільки до Херсона, Миколаєва. Але довелось ще платити за квиток до Одеси. Але тоді ми не стали розбиратись у ситуації. Дуже хотілось скоріше потрапити додому. Я рідних півтори роки не бачила", - розповідає Шевченко, яка є військовим медиком.

Втім, начальник ТОВ "Східний автовокзал", що у Маріуполі, Євген Горбань, не згоден з претензіями військових. На доказ своїх слів Горбань продемонстрував журналісту відомості про продаж квитків на другий рейс, де пунктами призначення є і Херсон і Миколаїв.

Але потім зізнався, що усі квитки, які були придбані саме перед відправленням, коли на автовокзал повернулись пасажири поламаного автобусу, пунктом призначення мали саме Одесу.

Військовий волонтер Галина Однорог, яка стала на захист військовослужбовців, запевняє що разом з юристами подаватиме скарги у різні інстанції на автовокзал та перевізника, а також зараз готує позов до суду.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme