Три проблемні позиції, які треба терміново підсилити "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров заявив, що сподівається на підсилення складу команди вже взимку, а ми пропонуємо напрямки, в яких треба шукати новачків

Три проблемні позиції, які треба терміно…

Скептики скажуть, що проблемних позицій в київській команді набагато більше, аніж три. Звісно, якщо порівнювати "Динамо" з європейськими грандами, то з цим твердженням можна погодитися, але зараз, в непростих фінансових умовах киянам не варто навіть намагатися рівнятися на топ-клуби Старого світу. Тому проблеми треба вирішувати лише нагальні – ті, які можуть коштувати "Динамо" ще більших втрат в чемпіонаті, ніж ті, які "Динамо" вже дозволило собі в першій половині сезону. Не кажучи вже про те, що вирішення кадрових питань вже взимку дозволить Реброву підготувати якісну і зіграну команду до наступного єврокубкового сезону.

Три проблемні позиції, які треба терміново підсилити "Динамо" - фото 1

Отже, ось які три позиції, на нашу думку, треба терміново підсилити "Динамо".

Центральний захисник. Мати лише три гравця на дві позиції в центрі захисту – непристойно для поважаючого себе клубу. Більше того – у "Динамо" по кожному з трійки наявних центр беків є додаткові "фактори сумніву". Очігава – занадто молодий, аби на нього розраховувати на всі 100% (хоча довіряти і "підпускати" до основи вже пора), Хачеріді має проблеми з новим контрактом, а Віда, мало того що може залишити команду вже взимку, адже має безліч варіантів у Європі, так ще і не зовсім центральний захисник, адже основною його позицією було місце на фланзі. Отже, "Динамо" терміново потрібен ще один гравець у центр захисту, і потрібен вже взимку, щоб награвати його на наступний сезон.

Центральний півзахисник. Так, ми в курсі, що у "Динамо" формально ціла плеяда виконавців даного амплуа, але є одна проблема – жоден з центрхавів київської команди не може похизуватися двома важливими якостями: стабільністю і якісною підтримкою атаки. Звичайно, знайти гравця, який зможе гарантувати якісне покращення гри "Динамо" в атаці, буде важко, особливо, якщо у клубу обмежений трансферний бюджет, але треба хоча б спробувати це зробити, і це просто необхідно, в разі, якщо чутки про можливу втрату Сидорчука стануть реальністю.

Три проблемні позиції, які треба терміново підсилити "Динамо" - фото 2

Форвард. Гладкого треба продавати, якщо до нього і правда є інтерес з Туреччини. Експерименти з Ярмоленком на вістрі атаки себе не виправдовують, а це значить, що в "Динамо" залишається всього два форварди – Мораес і Бесєдін. При тому, що Артема ще влітку вважали не дуже перспективним і його вік не дозволяє розраховувати на стабільність. Так, є ще Яремчук, якого повернули з "Олександрії", але все ж обойма нападників залишається дуже скромною. "Динамо" потребує ще одного виконавця на вістря атаки, і в цьому плані інтерес до бомбардира "Карпат" Бланко Лещука з боку киян виглядає досить логічним. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme