Що робитиме вінничанка на японському кораблі

Українські лідери матимуть 30 хвилин для презентації своєї країни

Що робитиме вінничанка на японському кор…

У понеділок, 16 січня, вінничанка Світлана Ярова разом в числі 12 молодих українців стане учасницею програми уряду Японії "Корабель молодих лідерів світу" (Ship for World Youth Leaders Program). Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

Програма уряду Японії "Корабель молодих лідерів світу" діє уже 29 років, однак Україна вперше стала її учасницею. З 16 січня по 4 березня українці налагоджуватимуть зв'язки з молодими лідерами Японії, Нової Зеландії, Республіки Фіджі, Бразилії, Канади, Індії, Кенії, Республіки Коста-Ріка, Єгипту і Королівства Тонга.

Українські лідери матимуть 30 хвилин для презентації своєї країни. Вони співатимуть всесвітньовідомий різдвяний хіт "Щедрик", декламуватимуть вірші Тараса Шевченка, плестимуть ляльки-мотанки та вишиватимуть.

Але в програмі не лише культурна, а й соціальна частина, і в планах української делегації – проведення чотирьох семінарів: перший на тему подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, другий − за програмою Ради Європи "Протидія мові ненависті в інтернеті", третій − "Модернізація України в глобальному середовищі", четвертий – на тему медіаграмотності і гібридної війни.

Вся команда молодих лідерів України в Японії буде вдягнена у форму, розроблену для Олімпійської збірної України.

Що робитиме вінничанка на японському кораблі  - фото 1

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme