Сервіс на рівні: Працівниця "Пошти Росії" назвала клієнтку тварюкою

Мешканку Бєлгорода (Росія) Софію Жиліну облаяла працівниця "Пошти Росії"

Жінка поскаржилася на роботу поштового відділення свого району в групі в соціальній мережі, повідомляє Depo.ua з посиланням на Life.

Дівчині не сподобалося, що співробітники відділення затримують відправку поштових повідомлень, через що доводиться довго чекати посилки.

Через деякий час, імовірно, одна зі співробітниць того самого відділення побачила пост і зв'язалася з обуреною дівчиною через соціальну мережу. Софія отримала від співробітниці ряд аудіоповідомлень образливого характеру. Дівчина вирішила викласти образи в мережу.

"Ти прийшла на пошту, тобі видали посилку, а ти, тварюка, ще й скаржишся, рило ти!

Якщо ти безробітна, сидиш удома і дрюкаеш п*сю, то там люди працюють з 8 і до 17!

Дура, йди працюй, в тебе, мабуть, мізків немає, по обличчю видно, сосуща голова. Ми свою пошту в образу не дамо!", - написала росіянка. 

Софія передбачає, що образила її співробітниця - начальниця відділення, тому планує скаржитися вже в вищестояще регіональне відділення.

"УФПС Білгородської області проводить службове розслідування. У разі підтвердження цих фактів співробітник буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності", - повідомили в регіональному управлінні "Пошти Росії".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme