Що заважало гасити пожежу у сумському спортклубі (ФОТО, ВІДЕО)

Ліквідація загоряння тривала шість годин

Що заважало гасити пожежу у сумському сп…

О 09:58 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі спортивного клубу за адресою: м.Суми, вул.Заливна, 15. Зважаючи на те, що загоряння сталося у густонаселеному мікрорайоні, де поруч розташовані навчальні заклади, на гасіння залучили всі підрозділи оперативно-рятувальної служби обласного центру, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Сумській області.

Об 11:56 пожежу вдалось локалізувати на площі 1200 кв.м. та о 18:00 - ліквідувати. Ускладнювали гасіння конструктивні особливості будівлі - горючими конструкціями та утеплювачем вогонь поширився на значну площу, утворилось сильне задимлення.

Рятувальники розповіли, що заважало гасити пожежу у спортклубі (ФОТО ВІДЕО) - фото 1

Для роботи в осередку пожежі рятувальники створили три ланки газодимозахисної служби, які працювали в апаратах для захисту органів дихання. Ліквідація загоряння проводилася як зсередини будівлі, так і ззовні за допомогою автодрабини.

Рятувальники розповіли, що заважало гасити пожежу у спортклубі (ФОТО ВІДЕО) - фото 2

Загалом на місці працювало 32 чоловіки особового складу та сім одиниць автотехніки.
За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає.

В зв’язку із щільним задимленням на місці пожежі було зупинено заняття в 29-й загальноосвітній школі, яка розташована на прилеглій території. Дітей у супроводі батьків відпустили додому.

На місці працювала слідчо-оперативна група у складі працівників головного управління національної поліції та управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області. Причина пожежі та обставини з’ясовуються.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme