Росгвардія затримала в Краснодарі чотирьох дигерів

Молодих людей притягнули до адміністративної відповідальності за самовільне проникнення на об'єкт, що охороняється

Росгвардія затримала в Краснодарі чотирь…

Як передає Depo.Кубань, про це повідомляє на "Югополіс" з посиланням на прес-секретаря ГУ Росгвардіі по Краснодарському краю Тетяну Скрипко.

За її словами, 11 січня в Краснодарі співробітники невідомчої охорони спільно з працівниками ФГУП "Охорона" Росгвардії затримали чотирьох чоловіків, які незаконно проникли на територію водозабору "Кіровський".

Як з'ясувалося, пізно ввечері молоді люди перелізли через паркан з колючим дротом. У них були виявлені кілька пар рукавичок, маски з прорізами для очей, мобільний телефон з фотографіями водозабору та інших міських споруд. Для подальшого розгляду правопорушники були передані співробітникам поліції.

Затриманими виявилися житель Краснодару і його знайомі з Дінського району, віком від 18 до 20 років. Троє з них є студентами різних освітніх установ, при цьому двоє з компанії раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Молоді люди повідомили, що захоплюються так званим дигерством (дослідженням підземних комунікацій) і не мали будь-яких злочинних цілей, а вилучені речі необхідні для особистої безпеки при дослідженні споруд.

За самовільне проникнення на об'єкт, що охороняється, на правопорушників було складено адміністративні протоколи. Дигерів чекають штрафи від 3 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme