Плотницький помирився з "прем'єром" Козловим: Звільнення відкладається

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий підтримав "прем'єра" Сергія Козлова після того, як в кінці минулого року "народна рада" дала суперечливі оцінки його діяльності

Як повідомляє підконтрольний "ЛНР" сайт, Плотницький пообіцяв взаємодіяти з Козловим, передає Depo.Донбас.

"З метою підвищення якості роботи ради міністрів мною буде організовано взаємодію з головою "ради міністрів" щодо усунення зауважень, висловлених депутатами "народної ради", - зазначив Плотницкий.

Нагадаємо, 23 грудня "народна рада ЛНР" визнала незадовільною роботу "голови ради міністрів" Козлова. Такого висновку у "ЛНР" дійшли після його доповіді про роботу "міністерств" за рік.

Попередником Козлова на цій посаді був Генадій Ципкалов.  Його спочатку теж звільнили за "незадовільну роботу", а потім звинуватили у заколоті та спробі "повалення влади".

Він навіть намагався втекти на Росію, однак був затриманий силовиками Плотницького. Ципкалова було арештовано. а потім повідомлялося, що він 24 вересня "повісився" у камері СІЗО.

За інформацією оточення Ципкалова, його забили на смерть під час допиту охоронці Плотницького. Як повідомляли, на так званом "прем'єрі" "ЛНР" відпрацювали тортури "слоником": Він помирав у протигазі.

До війни Козлов був військовим у відставці, працював в управлінні МНС Краснодонського району, потім кілька років трудився на підприємстві ТОВ "ЛЕО".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme