На Житомирщині затримали вінницького браконьєра

29-річний житель Вінниччини встиг застрелити двох диких свиней

На Житомирщині затримали вінницького бра…

На околиці смт. Мирополя Романівського району, що на Житомирщині незаконно полював браконьєр з Вінниччини. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Пізно ввечері до чергової частини Романівського відділення поліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що поблизу населеного пункту чути постріли. На думку чоловіка, це могли бути браконьєри. Як виявилося, чоловік не помилився.

Через деякий час поліцейські натрапили на слід від автомобільних шин, а згодом і розшукалий браконьєрів. В одного з чоловіків виявили мисливську рушницю. Дозвільних документів на полювання у нього не було.

Під час огляду автомобілів затриманих порушників правоохоронці виявили туші двох диких свиней і тепловізор. У власника зброї, 29-річного жителя Вінницької області, вилучили зареєстровану мисливську рушницю. Туші тварин направили на дослідження.

Відповідно до ч.1 ст. 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України, вінничанину може загрожувати штраф від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 160 до 240 годин, або 3-річне обмеження волі.

На Житомирщині затримали вінницького браконьєра  - фото 1На Житомирщині затримали вінницького браконьєра  - фото 2На Житомирщині затримали вінницького браконьєра  - фото 3

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme