На Сумщині молдованин та росіянин намагалися "звабити" прикордонників рублями

Зафіксовано дві спроби дати хабара прикордонникам іноземцями

На Сумщині молдованин та росіянин намага…

Охоронці кордону Сумського загону в пункті пропуску "Бачівськ" та пункті контролю "Конотоп" зафіксували чергові спроби втягування прикордонників у протиправну діяльність, пише пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління держприкордонслужби в Сумській області.

До пункту пропуску "Бачівськ" на в’їзд до України автомобілем марки Nissan "Primera" молдовської реєстрації прибув громадянин Молдови. Під час проходження прикордонного контролю прикордонний наряд в паспортному документі чоловіка виявив наявність чотирьох підроблених відміток держприкордонслужби України про перетинання державного кордону України.

Під час з'ясування походження підроблених відміток, громадянин, з метою "вирішення питання" безперешкодного перетину кордону, запропонував прикордоннику грошову винагороду в сумі 1000 рублів РФ, на що отримав категоричну відмову.

Також в пункті контролю для залізничного сполучення "Конотоп" під час здійснення прикордонного контролю поїзда сполученням "Москва-Одеса" громадянин Росії запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 2000 російських рублів за не проведення з ним контролю другої лінії для з’ясування мети в’їзду до України. Вартовий кордону відповів відмовою.

Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявлених правопорушень, а самих правопорушників передали працівникам поліції для прийняття відповідного правового рішення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme