На Сумщині 21-річна мама втекла з пологового будинку через вікно

Дівчину знайшли поліцейські, вона вирішила не кидати малюка

На Сумщині 21-річна мама втекла з полого…

На лінію "102" надійшло повідомлення з Шосткинського пологового будинку про те, що породілля втекла з медичного закладу, залишивши новонароджену дитину на руках лікарів, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Правоохоронці з’ясували, що молода жінка поступила до медичного закладу напередодні, без будь-яких документів. Вранці у неї народився здоровенький хлопчик, після чого мати та немовля були поміщені у післяпологову палату. Проте наступної ночі обслуговуючий персонал виявив зникнення породіллі, яка втекла з медичного закладу через вікно на першому поверсі, залишивши новонароджене маля у палаті.

Перевіривши анкетні данні молодої матусі, які були записані лікарями з її слів, поліцейські встановили, що жінка назвалася чужим іменем та вказала неіснуючу адресу проживання.

"У нас був лише залишений нею номер мобільного телефону, який, до того ж, не працював, - говорить старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Шосткинського відділу поліції Ольга Гудіма. – Проте нам вдалося встановити, що породілля - з сусіднього району, і в її сім’ї вже виховується двохрічна дівчинка. Ми зв’язалися телефоном з її рідними, пояснили ситуацію, а ті погодились приїхати та забрати новонародженого з лікарні".

Вже у відділі поліції матір 21-річної втікачки розповіла правоохоронцям, що її донька приховувала від них свою вагітність і пояснювала свій стан тим, що просто погладшала. Запідозрила вона неладне лише тоді, коли та повернулася додому, а після дзвінка шосткинських правоохоронців дочці довелося у всьому зізналася.

Сама ж молода матуся розкаюється у своєму вчинку, каже, що увесь цей час думала про свою крихітку, проте зізнатися батькам не змогла. Під час вагітності про майбутню дитину вона розповідала лише своєму чоловіку, який знаходиться на заробітках закордоном, а той порадив їй зробити аборт.

Наразі новонароджений хлопчик та його мати знаходяться у лікарні під наглядом медиків. Після належного строку, необхідних формальностей та процедур вони поїдуть додому. Мати породіллі усіляко її підтримує та обіцяє допомогти у вихованні онука.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme