На Харківщині п’яний уродженець Росії накинувся на полісменів

Чоловік зіпсував поліцейському форму та пошкодив службовий автомобіль правоохоронців

На Харківщині п’яний уродженець Росії на…

Як передає Depo.Харків, вирок зловмиснику 10 січня виніс Близнюківський районний суд Харківської області. Засуджений – уродженець Краснодарського краю Росії, громадянин України.

Суд встановив, що близько 3:20 12 листопада 2016 року засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прибув до Близнюківської районної лікарні, де в цей час були троє правоохоронців. Останні привезли до лікарні жінку, яка мала пройти огляд з приводу вживання нею алкоголю.

У цей час порушник спробував зайти до приймального відділення лікарні, де проводився огляд, але співробітники поліції його не пустили та попросили зачекати в коридорі. У свою чергу чоловік почав нецензурно лаятися на адресу медиків та поліцейських, погрожуючи лікарям звільненням.

Після медичного огляду жінка, яка його проходила, правоохоронці та зловмисник вийшли на вулицю, де знаходився службовий автомобіль. Порушник завадив одному з поліцейських сісти за кермо та схопив його за форму, зіпсувавши її. Крім того, він вдарив ногою по авто, спричинивши механічні пошкодження. Після цього полісмен заламав чоловікові руку, чим зупинив його дії.

Обвинувачений під час допиту провину визнав.

Суд також визнав його винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme