Миколаївські портовики за держкошти незаконно винайняли приватну охорону

Фірма завищила розцінки вдвічі, порівняно з середньоринковими: виновники встигли перерахувати майже 900 тисяч

Миколаївські портовики за держкошти неза…

Співробітники Служби безпеки України викрили факт нанесення державі збитків керівництвом одного з морегосподарських комплексів на Миколаївщині. Про це йдеться на сайті спецслужби, повідомляє Depo.Миколаїв.

Правоохоронці встановили, що чиновники безпідставно провели відкриті торги для закупівлі послуг з охорони об'єктів у приватної структури. Проте, відповідно до постанови Кабінету міністрів України, охорона державних структур здійснюється виключно підрозділами поліції.

Співробітники спецслужби також з'ясували, що приватна охоронна фірма вдвічі завищила розцінки, порівняно з середньоринковими, та надала документи на осіб, що не є її працівниками. Через неправомірні дії посадовців упродовж місяця охорону об'єктів морегосподарського комплексу одночасно здійснювали представники трьох структур: режимного підрозділу підприємства, поліції охорони та приватної фірми.

Чиновники комплексу встигли перерахувати приватній фірмі 870 тисяч гривень щомісячної оплати.Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme