МФК "Миколаїв" заборонили реєструвати новачків

За словами головного тренера "корабелів", санкції наклали через борги минулого керівництва клубу

МФК "Миколаїв" заборонили реєструвати но…

Федерація футболу України застосувала санкції до низки футбольних клубів у зв'язку з невиконанням ними раніше ухвалених рішень органів здійснення футбольного правосуддя. Під "роздачу" потрапив і МФК "Миколаїв". Про це йдеться на сайті ФФУ, повідомляє Depo.Миколаїв.

ФК "Полтава" позбавили трьох турнірних очок у поточному розіграші чемпіонату України серед команд першої ліги сезону 2016/2017. ФК "Тернопіль" та МФК "Миколаїв" - права реєструвати у ФФУ нових футболістів до моменту повного виконання раніше ухвалених рішень.

Як прокоментував "Миколаївському футболу" головний тренер "корабелів" Руслан Забранський, ситуація склалася через те, що МФК "Миколаїв" згадали борги, які утворилися ще за попереднього керівництва клубу - більше 200 тисяч гривень. Майже вся ця сума є боргом за зарплатнею перед екс-тренерами МФК Олегом Федорчуком і Юрієм Смагіним. Забранський також підозрює, що попереднє керівництво клубу спеціально завищило їм зарплату, щоб потім "вибити гроші з клубу".

Нинішнє керівництво МФК "Миколаїв" відмовляється платити борги попереднього керівництва клубу. Через санкції Федерації футболу України клуб може знятися з чемпіонату першої ліги. Забранський зазначив, що ця заява про можливе зняття з чемпіонату є його спільною позицією з головним інвестором МФК "Миколаїв" - депутатом міськради Сергієм Кантором. "Борги потрібно було знімати тоді, коли вони утворилися, ще три роки тому і за старого керівництва клубу. Ми обурені, що нас не попередили про санкції, не запросили на засідання, де ухвалювалося рішення про заборону заявляти нам нових футболістів. Рішення ФФУ не піддається ніякому аналізу", - сказав Забранський.

Видання зазначає, що зняття з чемпіонату першої ліги означає, як мінімум, тимчасове припинення існування МФК як професійного клубу. У зв'язку з цим під питанням і участь "Миколаєва" в півфіналі Кубка України.

Нагадаємо, що МФК "Миколаїв" обіграв серією пенальті "Іллічівця" у чвертьфіналі та вперше за багто років прорвався в півфінал Кубка України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme