Харківський наркоман заробив четверту судимість, не виходячи з колонії

На Харківщині злочинець, який порушив правила адміністративного нагляду, отримав четверту судимість

Як передає Depo.Харків, про це йдеться у вироку Нововодолазького райсуду Харківської області від 22 грудня 2016 року.

Підсудний – безробітний, тричі судимий уродженець Нової Водолаги, якому інкримінувалося скоєння злочину за ст. 395 Кримінального кодексу (порушення правил адміністративного нагляду).

Чоловік востаннє був засуджений 16 березня 2016 року Солом'янським районним судом Києва за незаконне виготовлення та вживання наркотиків на 1 рік та 3 місяці позбавлення волі.

Попередня судимість чоловіка у 2011 році за крадіжку та втягнення у злочинну діяльність неповнолітньої дитини закінчилася умовно-достроковим звільненням у 2014 році. Після УДЗ за чоловіком був встановлений адміністративний нагляд із забороною змінювати місце мешкання, покидати житло в нічний час, відвідувати бари та кафе, зобов’язанням з'являтися до органів нагляду.

Однак чоловік, перебуваючи під адміннаглядом, самовільно залишив місце свого проживання та під час перевірок був відсутній за місцем мешкання.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді чотирьох місяців арешту. Однак з огляду на те, що підсудний уже відбуває покарання за наркозлочин, це покарання поглинуто іншим – ув’язненням на 1 рік та 3 місяці.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme