Єфремова з Києва конвоюють на Луганщину, - адвокати

Екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова конвоюють на Луганщину, де наступного тижня планують провести засідання у його справі

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Єфремова Олександр Мельников, Старобільський районний суд Луганської області переніс засідання на початок наступного тижня, передає Depo.Донбас.

Адвокат повідомив, що суд мав провести підготовче засідання у справі Єфремова 13 січня, але його перенесли. За словами Мельникова офіційно стороні захисту не повідомили про проведення судового засідання.

Він також зазначив, що, за наявною у адвокатів інформацією, Єфремова конвоювали з СІЗО в Києві в Луганську область.

У свою чергу, інший адвокат Єфремова Андрій Смирнов повідомив агентству, що підготовче засідання Старобільського райсуду тепер може відбутися 16 або 17 січня.

Нагадаємо, Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремова підозрюють у прямій підтримці терористичної організації "ЛНР", а також незаконному заволодінні майном "Луганськвугілля". Єфремова залишили під вартою до 22 січня.

Також повідомлялося, що Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду позов колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова щодо законності його арешту.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme