"Нерви здали": З`ясувалось, чому екс-"торнадівець" відрізав собі вухо (ФОТО 18+)

Командир розформованої роти "Торнадо" Руслан Онищенко розповів деталі інциденту, коли один з бійців Максим Глєбов з позивним "Ахіллес" відрізав собі вухо

Як розповів Онищенко виданню "Гордон", на такий крок "Ахіллес" пішов, бо у нього здали нерви після чергового засідання суду, передає Depo.ua.

Він додав, що на засіданні суд знехтував показаннями Глібова.

"Вчора Ахіллес давав свідчення в суді, стався конфлікт. Максим докладно, від "а"до "я", розповідає, як воював на Донбасі, а суд в носі колупається або спить. Максим два рази повторив: "Якщо вам не цікаво, можу помовчати. Навіщо мені нерви і глотку рвати?". Знаєте, чому доводиться глотку рвати і кричати? Тому що ми сидимо в суді в заскленій коробці, куди мікрофони не проведені. Ахіллес говорив, що його сім'я залишилася в Донецькій області, що коли МВС злило всі дані "торнадівців" бойовикам, його рідні постраждали і зараз під загрозою. Ахіллес розповідає, а прокурори фиркають: "Ой, кінчай дурницю пороти, це до справи не відноситься". Загалом, зачепили пацана за хворе, нерви здали, адже його родина до сих пір на окупованій території", – розповів Онищенко.

"Нерви здали": З`ясувалось, чому екс-"торнадівець" відрізав собі вухо (ФОТО 18+) - фото 1

За його словами, майже дві години адміністрація СІЗО не викликала швидку допомогу "Ахіллесу".

"Ахіллес" на емоціях після суду і зірвався: кричить, в істериці б'ється. Ми його схопили, навколо кров, вухо тільки на шкірці висить. "Менти" перелякалися, втекли з боксів. Ми кричали, стукали, вибивали двері, вимагали "швидку". Майже дві години вимагали, ніхто не з'явився. У боксах холодно, Ахіллес кров'ю спливає, втратив свідомість. Через одну годину 40 хвилин в СІЗО з'їхалися поліція, начальники, спецназ, і тільки тоді "Ахіллеса" на ношах віднесли, а після "швидка" до лікарні забрала", – розповів екс-командир "Торнадо".

Нагадаємо, 11 січня після свідчень у суді боєць "Торнадо" у камері Лук'янівського СІЗО відрізав собі вухо.

За інформацією нардепа Ігоря Мосійчука, він це зробив на знак протесту проти посилення умов утримання.

 Поліція кваліфікували подію як опір правоохоронцям.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme