Волонтер прогнозує бійню у зоні АТО

Найближчим часом в Україні очікується загострення на фронті і провокації з боку проросійських терористичних угруповань

Про це у своєму Facebook пише волонтер, координатор проекту Stop Terror Семен Кабакаєв, передає Depo.Донбас.

"16 січня відбудеться зустріч контактної групи в Мінську. Як і перед будь-зустріччю такого масштабу за кілька днів ми зможемо спостерігати виконання бойовиками наказів відданих з Кремля. На зустрічі потрібно мати додаткові бонуси і тузи в рукаві, іншими словами важелі впливу", - пояснив Кабакаєв.

Найпоширеніша брехня російської сторони - це звинувачення у вбивстві мирного населення.
"Як це робить уряд РФ: загострюють ситуацію на фронті, звинувачують ЗСУ і уряд України в недотриманні Мінських домовленостей", - зазначає волонтер.

Зазвичай ситуація відбувається ввечері, коли починається загострення на фронті, терористи від'їжджають на околицю міста, розгортають знаряддя і стріляють в бік мирних жителів, навів приклад Кабакаєв.

"Приклад номер два. Вогонь ведеться зі складів, на яких знаходиться техніка, боєприпаси і т.п. Зручне положення, відстрілявши певну кількість снарядів, швидко згортаються, ніби нічого не було. Єдиний вихід - це приїзд групи ОБСЄ щодо цього інциденту, але вони не завжди встигають або їх не пускають на певні ділянки, які контролюються бойовиками ОРДЛО або кадровими військовими РФ", - підкреслив він.
Противник використовує одну і ту ж тактику, впевнений волонтер.

"Якщо ми про неї знаємо, значить, зможемо і протистояти. Вище командування в Україні вже в курсі всіх можливих провокацій і готові до будь-яких випадів з боку супротивника в особі РФ, а також їх маріонеток", - додав Кабакаєв

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme