Від початку року з Донбасу втекли більше десятка військових інструкторів Кремля

Російські інструктори, що вчать на Донбасі саперів та снайперів, тікають з Донбасу та шукають іншу роботу на Росії

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що від початку року одинадцять російських інструкторів, які здійснювали підготовку фахівців військових спеціальностей, у тому числі снайперів та саперів, самовільно залишили учбовий центр і виїхали на Росії через невдоволення низькою заробітною платою і намаганням командування залучити їх до бойових дій, та проведення диверсій проти ЗС України.

"Командування російських окупаційних військ уникає розголосу даної події через ймовірне зростання панічних настроїв в російському суспільстві та загрозу нових терористичних актів, вибухів, з’ясування стосунків зі стрільбою і суїцидом, як це було 8 січня у Москві, психічно неврівноважених інструкторів-вбивць", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що розчаровані пропагандистськими гаслами Кремля та дійсними реаліями "русского мира" колишні інструктори займаються активним пошуком "працевлаштування за фахом" в організованих злочинних бандформуваннях та російських приватних військових компаніях.

Як повідомлялося раніше, військовослужбовці ЗС Росії продовжують самовільного залишати передові позиції на окупованих територіях Сходу України через небажання брати участь у бойових діях.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme