В Ужгородській міськраді думали, що робити зі снігом

Відбулось засідання оперативного штабу з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Ужгородській міськраді

В Ужгородській міськраді думали, що роби…

Як повідомили Depo.Закарпаття у прес-службі міськради, керівники комунальних служб Ужгорода, обслуговуючих організацій, департаменту міського господарства, рятувальники, поліція, медики, муніципальна поліція та інші фахівці узгоджували свої дії щодо розчищення вулиць, пішохідних зон від снігу, вирішення інших можливих проблем, 

Виконуючий обов'язки міського голови Іштван Цап наголосив, що очікується весь "спектр" неприємностей погоди – снігопад, можливо і дощ зі снігом, підвищення, а відтак знову зниження температури, шквальний вітер.

Комунальним підприємствам та обслуговуючим організаціям наголосили, що крім прибирання снігу, підсипання, потрібно також особливу увагу приділити прочищенню вуличної зливової каналізації, аби забезпечити стікання можливій талій воді.

Ужгородців просять без особливої потреби не виїжджати на вулиці, не залишати вздовж бордюрних ліній та на тротуарах припарковані машини та прибирати, розчищати сніг, лід біля своїх чи орендованих будівель.

У зв'язку з можливим налипанням мокрого снігу можливі обриви, а тому й загоряння ліній електропередач. Тому прохання до всіх, хто побачить пошкодження мереж, телефонувати оперативному черговому Ужгородської міськради (61-55-35 або 15-67) і повідомляти про місце аварії.

Нагадаємо, ужгородські комунальники запевняють, що через негоду працюють безперестанку

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme