У Ростові контролер згвалтував булочницю у порожньому супермаркеті

Співробітник одного з супермаркетів Ростова-на-Дону, що залишився разом зі своєю колегою в порожньому магазині після закриття, близько години переслідував жінку по всьому приміщенню, а потім згвалтував її

За фактом події порушено кримінальну справу, передає Depo.ua з посиланням на versia.

Двоє співробітників магазина, 26-річний контролер і 27-річна булочниця, залишилися в приміщенні після закриття і влаштували пиятику, яка згодом вилилася в згвалтування.

Як показали камери відеоспостереження, встановлені в магазині, вони протягом декількох годин прогулювалися по торгових рядах, періодично відпиваючи спиртні напої з пляшок, виставлених для продажу. Близько третьої години ночі підігрітий алкогольними парами контролер почав домагатися до булочниці з метою зробити з нею статевий акт.

Спочатку вона намагалася відрадити його від злочинних намірів, однак, це не подіяло, і колега почав переслідувати її по всьому супермаркету. На записі з камер видно, що дівчина тікає від насильника по рухомому ескалатору і бігає по всьому магазину, намагаючись сховатися від нього. Через годину погоні злочинцеві все ж вдалося наздогнати свою жертву - коли це сталося, він кілька разів ударив дівчину головою об стіну, щоб вона не опиралася.
Після цього обидва співробітники магазина пропали із зони видимості камер, імовірно в цей час і відбулося згвалтування.

О шостій годині ранку потерпіла нарешті зуміла звільнитися з рук зловмисника, викликала поліцію, після чого втратила свідомість в присутності прибулого на місце події співробітники правоохоронних органів.

Насильник був затриманий по гарячих слідах, за фактом зґвалтування було порушено кримінальну справу, розпочато розслідування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme