У поліції розповіли про стан будівельника, на якого впала консоль

За фактом травмування будівельника в Харкові відкрите кримінальне провадження

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі співробітники поліції з’ясовують наявність ознак кримінального правопорушення у діях осіб, відповідальних за охорону праці з боку забудовника та підрядчика.

Постраждалого з травмою голови доставили до відділення реанімації міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Стан його здоров’я медики оцінюють як стабільно тяжкий.

Як повідомляв Depo.Харків, інформація про травмування 38-річного будівельника на вулиці Салтівське шосе надійшла до Немишлянського відділу поліції 11 січня близько 13:00.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції та працівники прокуратури.

Встановлено, що під час проведення будівельних робіт з даху дев’ятиповерхівки, що будується, зірвалась консоль та впала на будівельника.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme