У Миколаєві мінування філії АМПУ у день приїзду Порошенка виявилося хибним

Правоохоронці та вибухотехніки перевірили ДП "Дельта-Лоцман" і не знайшли вибухівку

У Миколаєві мінування філії АМПУ у день…

Інформація про мінування ДП "Дельта-Лоцман" у Миколаєві перед приїздом президента не підтвердилася. Правоохоронці встановлюють, хто до них звернувся з неправдивим повідомленням. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Повідомлення про мінування філії "Дельта-Лоцман" державного підприємства "Адміністрація морських портів України" надійшло 12 січня о 13:10 на електронну адресу ГУНП в Миколаївській області. На місце події виїхали служби екстреного виклику: правоохоронці, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Поліцейські оточили район можливої небезпеки, евакуювали працівників підприємства та забезпечили охорону публічної безпеки на прилеглій території.

Під час обстеження приміщення філії держпідприємства жодних предметів чи пристроїв, що могли б становити загрозу для громадян, не виявили. Слідчі Центрального відділу поліції інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Встановлюється особа, яка надала неправдиве повідомлення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme