У Клочка на День Соборності забажали різноманітності

Область готується до відзначення 98-ї річниці проголошення акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки

У Клочка на День Соборності забажали різ…

Під час робочої наради з підготовки до відзначення Дня Соборності України керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Живицький запропонував присутнім відійти від шаблонних святкувань. На його думку було б доцільно до основних заходів, спрямованих на патріотичне виховання молоді та вшанування пам’яті всіх поколінь борців за єдину незалежну Україну,  додати і більш креативні та молодіжні, розповідає Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської ОДА.

Він зауважив, що урізноманітнення програми дня має бути цікавим для максимальної кількості жителів області та змусити їх вийти із своїх домівок та провести цей день разом із земляками.

Як повідомив заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Харченко, основними заходами за традицією стане покладання квітів загиблим учасникам АТО на Алеї Слави і до пам’ятника Тарасу Шевченку, молодіжна хода та зокрема Ланцюг Єдності, який з’єднає у цей день усі міста України.

Родзинкою свята у Сумах стане урочисте відкриття арт-проекту зі снігу під назвою "Місто мрій". Завершиться святкування урочистим концертом "Єднаймося, наша родино!" в обласній філармонії. Відповідні заходи пройдуть в усіх районах області.

Організатори запрошують активну громадськість приєднатися до планування свята та подати свої пропозиції щодо його проведення для подальшого включення до програми загальноміських заходів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme