У Хмельницькій ОДА злякалися "народного гніву" і не погодили Грушка

Зваживши всі "за" і "проти", в ОДА вирішили не випробовувати долю і не погодили одіозного чиновника

У Хмельницькій ОДА злякалися "народного…

У Хмельницькій обладміністрації не погодили кандидатуру Василя Грушка на посаду очільника Держпродспоживслужби області, передає Depo.Хмельницький.

Таку відповідь на свій запит отримали активісти ГО "Стоп корупції".

У листі, зокрема, йдеться про те, що кандидатура Грушка викликала чималий суспільний резонанс, тож в ОДА вирішили не загострювати ситуацію і відмовили чиновнику у погодженні його кандидатури.

Своє рішення посадовці ОДА мотивували намаганням уникнути загострення суспільно-політичної ситуації в регіоні. Фактично в адміністрації дослухалися до голосу громадськості та не ухвалили призначення на керівну посаду василя Грушка. З критикою його кандидатури в ОДА звернулись представники "Автомайдану", ГО "Халк", ВО "Самооборона. Громадський контроль".

У Хмельницькій ОДА вирішили не погоджувати кандидатуру очільника Держпродспоживслужби - фото 1

За інформацією порталу Стопкор, Грушко – сват колишнього губернатора області часів злочинного режиму Януковича, який наслідував приклад екс-президента і теж втік з посади.

"Ми перевірили декларацію і з'ясувалось, що у Грушка колекція мотоциклів на мільйон доларів, у користуванні позашляховик Хаммер. І цей чоловік прагнув очолити Держпродспоживслужбу, у яку входить одразу 7 служб: санстанція, ветеринарна служба, фітосанітарна. Це ж яка корупційна лазівка могла би бути для Грушка, який звик жити на широку ногу", – розповів голова Хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Нагадаємо, активісти  обіцяли заблокувати роботу облдержадміністрації в разі призначення Василя Грушка на посаду керівника  Держпродспоживслужби області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme