У BuzzFeed пояснили, чому оприлюднили компромат на Трампа

Гендиректор BuzzFeed Джон Перетті прокоментував рішення компанії опублікувати документ, в якому міститься інформація про компромат Росії на обраного президента США Дональда Трампа

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Hill.

За словами Перетті, він і головний редактор BuzzFeed Бен Сміт вважають, що дана інформація заслуговує на висвітлення у пресі.

При цьому глава BuzzFeed наголосив, що портал не буде реагувати на критику Трампа.

"Ми не будемо відповідати на цю резонансну заяву. Ми будемо робити те, що ми робимо найкраще, - видавати ефективну журналістику", - зазначив Перетті.

BuzzFeed уже почав продавати футболки та інші товари в інтернет-магазині із зображенням фрази Трампа "Failing pile of garbage" ("Невдала купа сміття"), якою мільярдер охарактеризував компанію після публікації компромату на нього.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що доповідь про наявність у Росії можливого компромату на обраного президента США Дональда Трампа підготувала фірма Orbis Business Intelligence, директором якої є колишній співробітник британської розвідки Крістофер Стіл.

Раніше телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так і подробиці сексуального життя.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme