Топ-5 миттєвостей, якими буде пишатися іменинник Мілевський

Сьогодні екс-нападнику київського "Динамо" та збірної України Артему Мілевському виповнюється 32 роки

Топ-5 миттєвостей, якими буде пишатися і…

Для багатьох футбольних вболівальників Мілевський назавжди залишиться в пам'яті як шанувальник гучних вечірок і красивого життя, і часу на те, щоб виправити це у самого футболіста вже майже не залишилося. Втім, Артему точно буде про що розповісти своїм дітям і онукам, з того, що відбувалося з ним на футбольних полях, а не на танцювальних майданчиках нічних клубів. Ми віділимо 5 головних таких моментів.

"Паненка" на ЧС-2006. В післяматчевій серії пенальті в плей-офф чемпіонату світу у будь-якого молодого гравця тремтіли б ноги, але тільки не у Мілевського! Швейцарці стали жертвами його холоднокровного удару в 2006-му.

Знущання над "Спартаком". В кваліфікації до ЛЧ-2008/09 "Динамо" пошматувало московський "Спартак" з загальним рахунком 8:2, і половину з цих восьми голів у ворота росіян відправив саме сьогоднішній іменинник.

Перший матч

Другий матч

Рятівний гол за молодіжку. У відборі до молодіжного Євро-2006 збірна України в раунді плей-офф програла вдома бельгійцям з рахунком 2:3, а на виїзді "горіла" 0:1. Забивати нашим хлопцям треба було тричі, і вони це зробили! А переможний гол записав на свій рахунок саме Мілевський, причому зробив це дуже ефектно.

Гол "Шахтарю" і його святкування. Мілевський - один з найжахливіших "кошмарів" для вболівальників "гірників", адже він забив у ворота "Шахтаря" 7 голів. Але найпамятнішим, схоже, був ось цей м'яч у Суперкубку-2011. Причому не стільки сам гол, скільки його святкування.

Прохід і пас на Ярмоленка в матчі з "Таврією". Цей епізод мало хто згадує, тому що і матч був не дуже принциповим, і результат в ньому був розгромний, але ми вважаємо, що епізод дуже красномовний і характеризує Мілевського як футболіста, який ніколи не пожалкує передачі на партнера, навіть в ситуації, коли сам вже зробив 99% справи і здійснив супер-прохід.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme